типи підприємств громадського харчування

http://nmc-pto.zp.ua/old/data/0024/17_2011.pdf

Додано: 15 квітня 2020
Предмет: Трудове навчання, 11 клас
Тест виконано: 279 разів
8 запитань
Запитання 1

1.    Кафе літні і стаціонарні розрізняють за такими ознаками:

варіанти відповідей

за контингентом відвідувачів

за місцем розташування

за сезоном роботи

Запитання 2

Кафе – це підприємство ресторанного господарства...

варіанти відповідей

з обмеженим асортиментом страв, кондитерських виробів та напоїв та інших виробів

з широким асортиментом страв, кондитерських виробів, напоїв та інших виробів

з різноманітним асортиментом страв і напоїв, десертів тощо

Запитання 3

Підприємства ресторанного господарства (ресторани і бари) поділяються на...

варіанти відповідей

розряди і рівні

типи і категорії

класи і типи

Запитання 4

Кафе, їдальні, закусочні і буфети не поділяються на...

варіанти відповідей

класи

категорії

типи

Запитання 5

Додаткові послуги відвідувачам (чистка взуття, термінова чистка плям) надаються...

варіанти відповідей

у ресторані класу «Люкс»

у ресторані класу «Вищий» 

у ресторані класу «Перший»

Запитання 6

Вишукані та оригінальні фірмові страви обов’язкові в меню...

варіанти відповідей

кафетерію

ресторану

буфета

Запитання 7

Обслуговуючий персонал має бути одягнений у фірмовий одяг і взуття єдиного зразка...

варіанти відповідей

у ресторані класу «Люкс» 

у ресторані класу «Вищий»

у барі класу «Вищий»

Запитання 8

Тип підприємства ресторанного господарства - це вид підприємства з характерними...

варіанти відповідей

контингентом та меблями

інтер’єром та обслуговуючим персоналом

асортиментом продукції та організацією обслуговування

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест