http://nmc-pto.zp.ua/old/data/0024/17_2011.pdf
1. Кафе літні і стаціонарні розрізняють за такими ознаками:
Кафе – це підприємство ресторанного господарства...
Підприємства ресторанного господарства (ресторани і бари) поділяються на...
Кафе, їдальні, закусочні і буфети не поділяються на...
Додаткові послуги відвідувачам (чистка взуття, термінова чистка плям) надаються...
Вишукані та оригінальні фірмові страви обов’язкові в меню...
Обслуговуючий персонал має бути одягнений у фірмовий одяг і взуття єдиного зразка...
Тип підприємства ресторанного господарства - це вид підприємства з характерними...
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома