Про які поживні речовини йдеться: забезпечують організм будівельним матеріалом для клітин?
Принципами раціонального харчування є різноманітність, помірність, збалансованість. Про що йдеться: вживання щодня різних продуктів?
Перші ознаки харчового отруєння — слабкість, біль у животі, пронос, нудота, блювання, підвищення температури. Вони з’являються через 2–4 години після вживання зіпсованого продукту. Як діяти за таких ознак? Дайте найбільш точну відповідь.
Якщо в організмі є нестача йоду,до свого раціону слід включати:
Обов'язкові відомості, які розміщають на упаковці харчових продуктів:
Познач 4 дії, які допоможуть уникнути мікробного забруднення продуктів
Капуста - це продукт харчування багатий на
Який орган виробляє гормон, що регулює рівень глюкози в крові?
Скільки існує типів цукрового діабету?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома