Риба ціниться вмістом...
Жири в м'ясі риби перебувають у...
Вкажіть, які речовини риби формують її смак, запах і колір...
До якої родини риб відноситься кета?
Вкажіть рибу, яку відносять до окуневих....
Чорну ікру отримують від риби родини...
Вкажіть температуру замороженої риби...
Велику рибу массою більше 1,5кг розморожують...
Вкажіть, чи можна розморожувати риби у воді (температура 35-40°С)...
Цілою використовують дрібну рибу масою...
Рибу нарізують на порціонні шматочки під кутами
Кількість відходів при розбиранні риби на кругляки становить...
Для пластування використовують рибу, масою...
Обробку окуневих риб розпочинають...
Для фарширування використовують щуку....
Підготовлені рибні напівфабрикати перед смаженням основним способом обкачують у...
Який хліб використовують для приготування котлетної маси?
Зрази рибні мають форму...
Тюфтельки рибні паніруюють у ...
Напівфабрикат котлета рибна має розміри...
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома