Технологія приготування м'ясних страв. Вимоги до якості. Термін реалізації
1. Обвалка м’яса, це:
2. Як називають витримування м’яса у кислому середовищі:
3. Порційний напівфабрикат з тонкої частини вирізки:
Ростбіф готується з:
5. Чим відрізняється ромштекс від антрекоту:
З якого м’яса готують котлету натуральну:
Для приготування смажених страв використовують яловичину:
Біфштекс – це напівфабрикат:
Порційний напівфабрикат з свинини, який нарізають з корейки без реберних кісток:
Який спосіб теплової обробки застосовують при приготуванні «Бефстроганова»:
Тушковані м’ясні страви готують:
Запікають страви з м’яса при температурі:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома