Жири підвищують
Екстрактивні речовини мяса
М'ясо поєднують з овочами, які використовують як гарнір або тушкують разом з ними, завдяки чому
Гарніри з круп і макаронних виробів збагачують м'ясні страви
Повноцінні білки м'язових волокон при нагріванні
Маса м'яса зменшується через те, що
Колаген перетворюється на глютін
М'ясо вважається готовим при перетворенні 45 % колагену на глютин.
На стійкість колагену не впливає фактор
Процес переходу колагену в глютін починається при
При смаженні м'ясо, залишається твердим
Чому перед смаженням м'ясо маринують, а в процесі тушкування додають кислі соуси або томатне пюре.
Чому солити воду, в якій вариться м'ясо, треба після того, як воно добре прогріється ?
Колір рум'яної кірочки зумовлений
Температура при подаванні готових м'ясних страв повинна бути
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома