Розпізнаваня хлібу

Додано: 23 травня 2020
Предмет: Технології
Тест виконано: 6 разів
10 запитань
Запитання 1

1. Який хліб класифікують за видом та ґатунком борошна:

варіанти відповідей

а) пшеничний

б) житній

в) пшеничний, житній, суміш житнього та пшеничного борошна

Запитання 2

2. За видом сировини та рецептури хліб класифікують:

варіанти відповідей

а) звичайний, поліпшений

б) звичайний

в) поліпшений

Запитання 3

3. За способом випікання хліб класифікують:

варіанти відповідей

а) формовий

б) формовий, подовий

в) подовий

Запитання 4

4. Звичайний пшеничний хліб випікають з борошна:

варіанти відповідей

а) першого, другого ґатунків, оббивного

б) вищого ґатунку з додаванням жиру

в) першого ґатунку з додаванням цукру

Запитання 5

5. Поліпшений пшеничний хліб випікають з борошна:

варіанти відповідей

а) вищого, першого ґатунків

б) вищого, першого, другого ґатунків з додаванням жиру, цукру, добавок(олії, молока…)

в) вищого ґатунку з додаванням жиру, прянощів

Запитання 6

6. Звичайний пшеничний хліб замішують:

варіанти відповідей

а) безопарним способом

б) на заквасці

в) заварним способом

Запитання 7

7. До складу житнього звичайного хліба входять:

варіанти відповідей

а) борошно сіяне, оббивне, обдирне

б) борошно сіяне, сіль, вода

в) борошно сіяне, оббивне, обдирне, вода, сіль, закваска

Запитання 8

8. Поліпшений житній хліб готують з:

варіанти відповідей

а) житнього борошна із застосуванням цукру, жиру

б) житнього борошна із застосуванням молока, цукру

в) з суміші житнього та пшеничного борошна із застосуванням солоду, патоки, кмину, коріандру 

Запитання 9

9. Для хворих цукровим діабетом випікають хліб:

варіанти відповідей

а) Білково-пшеничний, Білково-висівковий

б) Московський, Ахлорідний

в) Орловський, Бородінський

Запитання 10

10. Для людей з захворюванням кишечнику випікають хліб:

варіанти відповідей

а) з підвищеним вмістом клітковини

б) з підвищеним вмістом жиру

в) з підвищеним вмістом цукру

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест