Розставляння порцелянового посуду та приборів

Додано: 5 травня 2020
Предмет: Технології, 10 клас
Тест виконано: 14 разів
7 запитань
Запитання 1

Який порядок розміщення порцелянового посуду для попереднього сервірування?

варіанти відповідей

пиріжкова,підставна та закусочна тарілки

пиріжкова,закусочна,підставна тарілки

підставна,закусочна та пиріжкова тарілки

Запитання 2

При попередній сервіровці найближче до закусочної тарілки розташовують:

варіанти відповідей

столовий набір для основної страви

закусочний набір

рибний набір

Запитання 3

Згідно правил споживання їжі починають користуватись :

варіанти відповідей

найбільш віддаленими приборами

найближчими до тарілок приборами

Запитання 4

Десертні прибори кладемо:

варіанти відповідей

над тарілкою

під тарілкою

на тарілку

Запитання 5

Ножі для сервіровки кладуть:

варіанти відповідей

лезом від тарілки

лезом до тарілки

Запитання 6

Коли проводять сервірування столів?

варіанти відповідей

За 1-2 години до початку обслуговування

за пів години до початку обслуговування

Запитання 7

Чи завжди для попереднього сервірування використовують підставну тарілку?

варіанти відповідей

Так

Ні,залежно від виду обслуговувння

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест