При якій температурі зберігають продукти та готові страви ?
Яким розчином хлорного вапна дизенфікують руки?
Яке значення проходження медичного огляду ?
Яким відсотком розчина хлорного вапна дизенфікують обладнання та інвентар ?
Яким розчином хлорного вапна дезинфікують сміттєві бачки?
З якого матеріалу посуд не рекомендовано використовувати на ПГХ?
Скільки виходів повинно бути на ПГХ?
Яке значення приточної вентиляції?
Яке значення витяжної вентеляції?
Приймання товару починається з ?
Дезінфекція-?
Якщо під час роботи ви ушкодили палець(поріз) ,їх необхідно обробити?
Виробничим захворюванням працівника ПГХ є?
Найкраще середивощи для розвитку гострих кишкових захворювань є?
Дезінсекція це?
Дератизація це?
Приготовлений розчин хлорного вапна можна зберігати?
Для приготування 10% розчину хлорного вапна вам потрібно?
Отруєння .викликане отрутою ,яку мікроби виділяють на продукт називається?
Отруєння сальмонеллами найчастіше виникає ?
Пастерізаці це?
Виберіть дефект рибних консервів?
Які бактерії можуть знаходитися на поверхні яєць водоплавуючої птиці7
До швидкопсувних продуктів не належать?
Які захворювання не відносяться до кишкових захворювань?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома