Сервіровка столу до сніданку, обіду, вечері

Додано: 5 травня 2020
Предмет: , 10 клас
Тест виконано: 123 рази
6 запитань
Запитання 1

 На скільки приблизно сантиметрів повинна звисати скатертина з усіх боків стола?    


варіанти відповідей

10-20

25-35 см

40-45

Запитання 2

На якій відстані від краю стола розміщують закусочну (столову мілку) тарілку?        


варіанти відповідей

 2 см

3 см

4 см

Запитання 3

Яка повинна бути відстань між тарілкою і приборами, а також між самими приборами?   


варіанти відповідей

 0,5 см

1 см

1,5 см

Запитання 4

Яка відстань між кінцями ручок приборів і краєм стола?


варіанти відповідей

1 см

2 см

3 см

Запитання 5

Назвіть способи і відстань розміщення скляного посуду для напоїв при сервіруванні столу?


варіанти відповідей

цетральна - пиріжковою тарілкою, ліва - за ножем на відстані не менше 0,5 - 1 см

центральна – за столовою мілкою тарілкою, ліва - за ножем на відстані не менше 0,5 - 1 см

центральна – за закусочною тарілкою,права - за ножем на відстані не менше 0,5 - 1 см

Запитання 6

Скільки предметів (скляного посуду для напоїв) можна ставити в один ряд?


варіанти відповідей

один

два

 три

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест