Онлайн - тест з предмету "Устаткування для смаження - плити електричні"

Онлайн - тест по темі: "Устаткування для смаження - плити електричні".

Додано: 6 травня 2020
Предмет: , 10 клас
Тест виконано: 419 разів
10 запитань
Запитання 1

На яких апаратах жарильно - пекарського устаткування здійснюють смаження виробів на нагрітій поверхні з одностороннім нагріванням?

варіанти відповідей
Запитання 2

Які апарати (жарилно-пекарського устаткування) використовують для теплової обробки виробів у середовищі з вимушевним чи природнім рухом гарячого повітря?

варіанти відповідей
Запитання 3

За видом теплоносія плити класифікують на такі групи:

варіанти відповідей

жарильні;

газові;

магнітні;

електричні;

Запитання 4

Як називається жарильна поверхня плити, яка створює потужне магнітне поле високої частоти, що розігріває дно посуду?

варіанти відповідей

конфоркова;

індукційна;

спіральна;

склокерамічна;

Запитання 5

До головних недоліків устаткування з електронагріванням слід віднести:

варіанти відповідей

велику вартість електроенергії;

простоту в експлуатації;

регулювання теплового режиму;

ураження електричним струмом у разі неправильної експлуатації;

Запитання 6

Для чого використовуюється рухомий піддон у плиті ПЕСМ-4ШБ?

варіанти відповідей

для кращої фіксації варильної поверхні;

для з'єднання варильної поверхні з шафою;

для збирання пролитої рідини;

Запитання 7

Скільки конфорок має плита ПЕСМ-4ШБ?

варіанти відповідей

6

4

2

8

Запитання 8

З яких основних частин складається плита ПЕСМ-4ШБ?

варіанти відповідей

конфорки;

компресор;

каркас;

бортова поверхня;

моноблок;

верхня і нижня групи ТЕНів;

висувний піддон;

блок керування;

Запитання 9

Як називається термічний процес, який є комлексом складних фізичних, хімічних, тепломасообмінних змін структури, об'єму та властивостей продукту, в результатів яких готовий виріб або страва набувають специфічного смаку, запаху та кольору?

варіанти відповідей

варіння;

смаження;

припускання;

Запитання 10

Яких правил експлуатації під час роботи електричних плит, необхідно дотримуватися працівнику кухні?

варіанти відповідей

конфорки вмикають на повну потужність, а після закипання рідини, встановлюють на середнє або слабке нагрівання;

після охолодження плиту очищають від бруду та протирають вологою тканиною;

піддон миють та просушують;

забороняється залишати не завантажену конфорку в режимі сильного нагрівання;

перевірити надійність заземлення, справність пакетних перемикачів;

для експлуатації жарової шафи, встановлюють необхідну температуру за допомогою терморегулятора;

необхідно перевірити санітарний стан жарової поверхні, піддона та камер жарової шафи;

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест