Онлайн - тест по темі: "Устаткування для смаження - плити електричні".
На яких апаратах жарильно - пекарського устаткування здійснюють смаження виробів на нагрітій поверхні з одностороннім нагріванням?
Які апарати (жарилно-пекарського устаткування) використовують для теплової обробки виробів у середовищі з вимушевним чи природнім рухом гарячого повітря?
За видом теплоносія плити класифікують на такі групи:
Як називається жарильна поверхня плити, яка створює потужне магнітне поле високої частоти, що розігріває дно посуду?
До головних недоліків устаткування з електронагріванням слід віднести:
Для чого використовуюється рухомий піддон у плиті ПЕСМ-4ШБ?
Скільки конфорок має плита ПЕСМ-4ШБ?
З яких основних частин складається плита ПЕСМ-4ШБ?
Як називається термічний процес, який є комлексом складних фізичних, хімічних, тепломасообмінних змін структури, об'єму та властивостей продукту, в результатів яких готовий виріб або страва набувають специфічного смаку, запаху та кольору?
Яких правил експлуатації під час роботи електричних плит, необхідно дотримуватися працівнику кухні?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома