Що являє собою сукупність організаційної структури, методик, процесів і ресурсів, необхідних для управління якістю?
Які основні завдання управління якістю продукції?
Яке визначення поняття «управління якістю» є правильним?
Що означає поняття «система якості»?
З якою метою створюють системи якості продукції?
З чого складається «система якості»?
Методичною основою забезпечення якості є … .
«Петля якості» – це … .
На етапі розроблення проекту системи управління якістю … .
У чому суть «процесного підходу»?
У чому полягає суть типових стадій систем якості продукції?
До видів документації системи управління якістю продукції та послуг належать … .
Який документ застосовують для загального опису системи якості?
Який документ містить деталізовані описи виконання завдання і реєстрації результатів?
За якої умови система якості продукції може бути ефективною?
Що розуміють під створенням систем менеджменту якості?
Планування якості – це … .
Що означає поняття «політика якості»?
Які види моніторингу застосовують для продукції?
Система управління безпечністю харчових продуктів на основі концепції НАССР у закладах готельно-ресторанного господарства – це … .
Що є метою системи НАССР?
В яких роках була розроблена концепція НАССР?
Які переваги впровадження системи НАССР в Україні?
Який порядок впровадження системи управління безпечністю харчових продуктів на основі концепції НАССР у закладах готельно-ресторанного господарства?
Як називається етап технологічного процесу, на якому можливе проведення контролю і який має суттєве значення для запобігання або усунення ризику, що загрожує безпеці харчового продукту, або для його зменшення до прийнятного рівня?
Які існують категорії ризиків у системі НАССР?
Кроки або процедури, які контролюють внутрішньовиробничі умови, що надають основу для виробництва безпечної продукції – це … .
Назвіть всі етапи створення системи НАССР.
Які принципи застосовує система НАССР?
Які вимоги системи НАССР використовують підприємства готельно-ресторанного господарства?
Що є необхідною умовою розробки і впровадження системи контролю безпечності продукції на підприємствах готельно-ресторанного господарства?
Хто входить до робочої групи НАССР?
Якими знаннями повинні володіти представники робочої групи НАССР?
Які першочергові завдання стоять перед командою робочої групи НАССР?
Як правильно охарактеризувати поняття «програми-передумови»?
Який документ складається за результатами проведення заходу державного контролю у формі аудиту постійно діючих процедур, заснованих на принципах НАССР?
Яке поняття характеризує, що харчовий продукт не спричинить шкоди споживачеві, якщо його приготовлено та/або спожито в їжу відповідно до його використання за призначенням?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома