Солодкі страви

Додано: 21 березня 2022
Предмет: Технології, 11 клас
Тест виконано: 151 раз
6 запитань
Запитання 1

Температура подачі холодних солодких страв

варіанти відповідей

50 градусів

15-20 градусів

10-14 градусів

Запитання 2

Температура подачі гарячих солодких страв

варіанти відповідей

40 градусів

55 градусів

80 градусів

Запитання 3

Печені яблука подають

варіанти відповідей

холодними

гарячими

і холодними і гарячими

Запитання 4

Якщо білок яйця погано збивається, що потрібно додати?

варіанти відповідей

сіль

лимонну кислоту

соду

Запитання 5

Які страви належать до солодких?

варіанти відповідей

бабка

пудинг

плов

самса

Запитання 6

Що додають до солодких страв, для смаку та аромату?

варіанти відповідей

ванілін

корицю

каву

какао

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест