Назвати температуру подавання холодних солодких страв.
Назвати температуру подавання гарячих солодких страв.
Назвати температуру подавання узварів і фруктів у сиропі
Які солодкі страви належать до драглеподібних?
Який кисіль готують із кукурудзяним крохмалем?
Із якого набору продуктів готують узвар?
Якою водою замочують желатин для приготування желе?
За якої температури збивають муси?
Суміш для мусу збивають у збивальній машині до утворення пінистої маси і збільшення її об’єму у ... .
Що слід зробити, щоб очищені та нарізані яблука не потемніли?
Як довго варять кисіль на картопляному крохмалі?
Як довго варять кисіль на кукурудзяному крохмалі?
Які киселі розливають у змочені водою і посипані цукром форми?
Назвати температуру подавання киселів.
Які киселі мають консистенцію густої сметани?
Назвати температуру, за якої застигає желе.
Строк зберігання желе на холоді не перевищує ... годин.
Як подають мус?
Із якого набору продуктів готують самбук?
Якої жирності вершки використовують для приготування крему?
Назвати крем, який готують за такою технологією: на молоці варять рідку манну кашу із додаванням частини цукру та ваніліну. Какао-порошок розтирають із рештою цукру, змішують із готовою манною кашею, добре перемішують, додають частину збитих вершків. Масу розливають у форми та охолоджують. Подають зі збитими вершками.
Холодні солодкі страви зберігають протягом однієї доби за температури ... .
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома