Соуси

Додано: 7 травня 2020
Предмет: Я досліджую світ, 11 клас
Тест виконано: 184 рази
12 запитань
Запитання 1

Укажіть соуси, приготовлені на борошні?

варіанти відповідей

Червоний основний

Білий з яйцем

Сухарний.

Цибулевий.

Запитання 2

Укажіть похідний червоного основного соусу?

варіанти відповідей

Соус цибулевий із гірчицею.

Соус паровий.

Соус томатний.

Соус "Біле вино".

Запитання 3

Яка температура подавання готових гарячих соусів?

варіанти відповідей

75 - 80 °С.

65 - 70 °С.

50 - 80 °С.

80 - 90 °С.

Запитання 4

Укажіть температуру подавання холодних соусів?

варіанти відповідей

6-8°С.

10-12°С.

11-15°С.

4-6°С.

Запитання 5

Соус – це?

варіанти відповідей

основна страва

додатковий компонент страви

основний компонент до страви

Запитання 6

Соус червоний основний готують на рідкій основі?

варіанти відповідей

бульйонах

 сметані

молоці

Запитання 7

Що є загусником у соусах?

варіанти відповідей

борошно

крохмаль

масло

Запитання 8

Соуси приготовлені на фруктових і ягідних відварах називають?

варіанти відповідей

десертними

 солодкими

закусочними

Запитання 9

Які соуси готують без борошна?

варіанти відповідей

соус майонез

соус сметанний

соус голанський

Запитання 10

Як запобігти утворенню плівки на поверхні соусу?

варіанти відповідей

Поверхню полити олією.

Поверхню соусу з бризнути водою.

Покласти шматочки маргарину або масла вершкового

Запитання 11

Соуси без борошна готують на основі?

варіанти відповідей

бульйону

вершкового масла

олії

Запитання 12

Бульйон коричневий готують з?

варіанти відповідей

з томатом

з обсмажених харчових кісток

з соусом червоним

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест