Соусне відділення

Додано: 21 березня 2022
Предмет: Трудове навчання, 11 клас
Тест виконано: 268 разів
5 запитань
Запитання 1

Оберіть правильно основне устаткування соусного відділення

варіанти відповідей

сотейники ємкістю 2, 4, 6, 8 і 10 л для пасерування овочів, томату-пюре

кухонні плити, паро- конвектомати, жарильні шафи, електросковороди, фритюрниці, харчоварильні казани, універсальний привід

кастрюлі, казани, м'сорубки

овочерізки, сковороди, сотейники

Запитання 2

Які технологічни лінії ви знаєте у соусному відділенні?

варіанти відповідей

приготування соусів; вареників; салатів

приготування супів та напоїв; смаження напівфабрикатів

приготування страв з м'ясних, рибних і овочевих напівфабрикатів та соусів; виконання допоміжних операцій; варіня гарнірів

теплова обробка продуктів; приготування соусів; охолодження

Запитання 3

Який посуд використовується у соусному відділенні?

варіанти відповідей

виробничі ванни, виробничі столи

електричні плити та сковороди

виделки, лопатки, шумівки, вінчики

наплитні казани, сотейники, дека,сковороди, кастрюлі різної емкості

Запитання 4

На робочому місці кухаря для смажіння і пасерування продуктів використовують таке обладнання…

варіанти відповідей

кухонні плити, жарочні шафи, електросковороди, виробничі столи і пересувні стелажі

пристосування для проціджування бульйону, сита різні, черпаки, шумівки

сковороди для приготування яєчні; сковороди чавунні з пресом для смажіння курчат - табака


казани для варива і припускання риби цілком і шматками

Запитання 5

Яке призначення соусного відділення гарячого цеху?

варіанти відповідей

для смаження м'ясних та рибних напівфабрикатів

для приготування супів та напоїв

для приготування соусів

для приготування других страв, гарнірів і соусів

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест