Оберіть правильно основне устаткування соусного відділення
Які технологічни лінії ви знаєте у соусному відділенні?
Який посуд використовується у соусному відділенні?
На робочому місці кухаря для смажіння і пасерування продуктів використовують таке обладнання…
Яке призначення соусного відділення гарячого цеху?
У якому цеху знаходиться соусне відділення?
На робочому місці кухаря, що готує гарніри з овочів, круп і макаронних виробів, технологічний процес складається з наступних операцій... Оберіть правильну відповідь
Кухар гарячого цеху після робочої зміни залишив у холодильнику на завтра не використані страви: млинчики з м'ясом, омлет, картопляне пюре. Чи правильно вчинив кухар?
Обери правильний варіант відповіді. Робочий день кухаря гарячого цеху починається з наступних дій...
Оберіть на фото правильну відповідь. Кухонний посуд для пасерування, тушкування овочів, приготування соусів в гарячому цеху - сотейник
Оберіть правильне фото кухонного посуду для роботи кухарів в гарячому цеху. Друшляк для відкидання борошняних, круп'яних і овочевих продуктів
Оберіть на фото правильну відповідь. Кухонний інвентар для роботи кухарів у гарячому цеху
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома