Столовий посуд

Додано: 4 березня 2021
Предмет: Технології, 11 клас
Тест виконано: 110 разів
12 запитань
Запитання 1

Парцеляновий посуд для сервірування використовують?

варіанти відповідей

мілка столова ,закусочна,пиріжкова тарілка.

закусочна,пиріжкова,салатниця.

мілка столова ,закусочна,блюда.

мілка столова ,закусочна,глибока тарілка

Запитання 2

Закусочні тарілки призначенні для подачі

варіанти відповідей

других гарячих страв

перших страв

десертів

закусок

Запитання 3

Металевий посуд використовуть для подачі

варіанти відповідей

салатів

холодних страв

холодних напоїв

других гарячих страв

Запитання 4

Мілка столова тарілка використовуть для подачі

варіанти відповідей

других гарячих страв

салатів

десертів

закусок

Запитання 5

Бульоні чашки використовують для подачі страв

варіанти відповідей

прозорих бульйонів.

борщів

солодких супів

юшки

Запитання 6

Мілка столова тарілка має діаметр :

варіанти відповідей

240 мм.

150 мм.

300 мм.

200

Запитання 7

Пирішкова тарілка використовуєються для подачі:

варіанти відповідей

хліба і бутербродів

салатів

ікри

закусок

Запитання 8

Закусочна тарілка має діаметр :

варіанти відповідей

240 мм.

200 мм.

175 мм.

150 мм.

Запитання 9

Ваза плоска (плато) призначена для подачі:

варіанти відповідей

цукерок

фруктів

тортів

желе

Запитання 10

Який посуд призначений для подачі чорної кави:

варіанти відповідей

піала

чашка чайна

чашка кавова

кіссе

Запитання 11

Яке призначення металевих соусників :

варіанти відповідей

Для подачі холодних соусів

Для подачі гарячих соусів

Для подачі варення

Для подачі меду

Запитання 12

Порцеляновий посуд для подачі других гарячих м'ясних страв:

варіанти відповідей

тарілки столові глибокі

тарілки закусочні

тарілки столові мілкі

тарілки пиріжкові

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест