Страви та вироби з борошна

Додано: 4 листопада
Предмет: Технології
6 запитань
Запитання 1

Як довго потрібно витримати тісто для вареників із пшеничного борошна перед формуванням для набухання клейковини?

варіанти відповідей

30–40 хвилин.

50–60 хвилин.

20–25 хвилин.

Запитання 2

Для яких виробів готують рідке тісто?

варіанти відповідей

Млинчики.

Галушки.

Вареники

Запитання 3

 З якою метою роблять обминання дріжджового тіста?

варіанти відповідей

 для кращого змазування тіста жиром;  

для покращення структури тіста;

 для збагачення тіста киснем.

Запитання 4

Скільки часу варять вареники?

варіанти відповідей

15–20 хвилин.

 10–15 хвилин

 5–7 хвилин.

Запитання 5

Які вироби готують з опарного дріжджового тіста?

варіанти відповідей

Пончики

Оладки

 Млинці

Запитання 6

Яка оптимальна температура для підняття дріжджового тіста?

варіанти відповідей

26-32 ºС;  

  32-36 ºС;

 35-40 ºС.

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест