Страви з каш

Додано: 12 лютого 2023
Предмет: Технології, 11 клас
Тест виконано: 406 разів
10 запитань
Запитання 1

Яка повинна бути консистенція каші для приготування котлет, биточків?

варіанти відповідей

густа

в'язка

рідка

Запитання 2

Вироби формують з ...

варіанти відповідей

теплої маси

холодної маси

гарячої маси

Запитання 3

Пудинги (бабки) відрізняються від запіканок тим, що до їхнього складу входять...

варіанти відповідей

творожна маса

збиті білки яєць

сметана

Запитання 4

Для крупника варять ...

варіанти відповідей

кашу рідку

кашу в'язку

кашу розсипчасту

Запитання 5

До якої температури охолоджують масу з каш для приготування виробів?

варіанти відповідей

60-70*С

40-50*С

30-40*С

Запитання 6

Поверхню пудингу вирівнюють, змащують сумішшю...

варіанти відповідей

сметаною

вершками

яєць зі сметаною

Запитання 7

Галушки манні розділяють на шматочки по...

варіанти відповідей

10-15 г

5-10 г

20-30 г

Запитання 8

Яку крупу використовують для приготування каша з чорносливом?

варіанти відповідей

гречана

рисова

пшенична

пшоняна

Запитання 9

Як подають котлети манні?

варіанти відповідей

по 3 шт на порцію

по 2 шт на порцію

5 шт на порцію

Запитання 10

Шар маси запіканки повинен становити не більш як...

варіанти відповідей

1-2 см

2-3 см

3-4 см

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест