Страви з овочів і грибів

Додано: 24 вересня 2021
Предмет: Технології
Тест виконано: 28 разів
8 запитань
Запитання 1

1. За малюнком оберіть форму нарізання бочечки:

варіанти відповідей
Запитання 2

2. Вкажіть правильну технологію приготування страви "Картопляники"

варіанти відповідей

Сиру картоплю подрібнюють, додають борошно, яйця, сіль і перемішують

Готують картопляну масу, обкочують у сухарях або борошні і смажать з обох боків.

Готують картопляну масу, охолоджують до температури 40-50*С, додають сирі яйця, маргарин, перемішують, формують кружальця і викладають начинку. З'єднують краї, обкочують у борошні і надають овальної форми.

Запитання 3

3. Яка страва відноситься до тушкованих?

варіанти відповідей
Запитання 4

4. Маса для дерунів не потемніє, якщо до неї додати:

варіанти відповідей

холодну воду

гаряче молоко

відварну картоплю

Запитання 5

5. Скільки крокетів подають на одну порцію?

варіанти відповідей

3-4 шт

1-2 шт

2-3 шт

Запитання 6

6. До складним форм нарізання відносять:

варіанти відповідей

зірочки

кубики

напівкільца

Запитання 7

7. При якій температурі запікають овочі?

варіанти відповідей

250-280*С

180-200*С

160-180*С

Запитання 8

8. Який спосіб теплової обробки використовують для смаження овочів?

варіанти відповідей

основний

допоміжний

комбінований

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест