Вкажіть прийоми теплової обробки продуктів, які застосовують при запіканні:
Вкажіть прийом теплової обробки продуктів, який застосовують при інфрачервоному нагріві:
Вкажіть прийом теплової обробки продуктів, який застосовують при бланшируванні:
Вкажіть прийом теплової обробки продуктів, який застосовують при пасеруванні:
Ошпарювання та бланширування – це одне й те ж саме?
При ЗВЧ-нагріві потрібна вода?
При яких температурах і співвідношенні жиру здійснюється смаження у фритюрі?
Які комбінації теплової обробки застосовуються при тушкуванні?
Оберіть вид теплової обробки при слідуючих даних: 5-10% жира, 140-150˚С.
Оберіть вид теплової обробки при слідуючих даних: 95˚С 2-3 хвилини.
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома