Яку рибу варять цілою?
За якої температури варять рибу?
Аби визначити готовність відвареної риби, її проколюють куховарською голкою ... .
Який соус подають до риби, смаженої у фритюрі?
Як розбирають рибу для смаження в тісті «кляр»?
Щоб смажена риба не кришилася, перед смаженням рибу слід ... .
Які прянощі слід додати під час варіння фаршированої риби, щоб надати їй приємного смаку?
Які соуси рекомендують для жирної риби?
За якої температури запікають рибу в жаровій шафі?
Що слід додати під час варіння океанічної та морської риби, яка має специфічний запах і присмак?
Аби зберегти колір і консистенцію форелі під час варіння, потрібно додати ... .
Внутрішні шари риби під час припускання мають прогрітися до температури не нижче ніж ... .
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома