Дієтичними називають яйця, термін зберігання яких не перевищує
Яйця, зварені "в мішечок" подають
В харчовому повноцінному яйці повітряна камера знаходиться
За способом теплової обробки страви з яєць поділяють на:
Яйця варять в підсоленій воді для того, щоб
Для варіння яєць без шкаралупи у воду додають
При приготуванні яєчні натуральної сіль посипають на
Рідкі яйця варять протягом
При варінні 10 шт. яєць води беруть
За терміном зберігання яйця поділяють на
Яйця зварені «в мішечок» перед подаванням:
Для подачі зварених яєць рідких - використовують такий посуд:
Яйця зварені без шкаралупи "пашот" подають
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома