Обов’язковою складовою частиною розсольників є ...
Нагрівання продуктів в рідині або в атмосфері насиченого водяного пару...
Яку солянку готують з картоплею?
На якому бульйоні готують борщ “Український”.
Як нарізають картоплю для борщу флотського?
В який розсольник входить білоголова капуста?
Підготовлену відтяжку для освітлення бульйону вводять ...
Чим заправляють готовий борщ “Полтавський”?
Капуста квашена для щів “Добових” тушкують ...
Продукти призначені для супів-пюре...
Смажені продукти до напівготовності в невеликій кількості жиру при температурі 110-1200 С.
Для якого борщу використовують картоплю, нарізану кубиками?
Супи-пюре заправляють льєзоном...
Для отримання необхідної консистенції солодкі супи заправляють ...
Підготовлену квашену капусту кладуть в борщ...
Прозорі супи подають з ...
В куліш кладуть...
Розміри шашків з капусти для борщу “Полтавського” ......
Для солянки “Домашньої” картоплю нарізають...
Для щів “Добових” овочі “морква і цибуля” нарізають...
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома