Характерною особливістю заварного н/ф є:
При приготуванні заварного тіста використовують борошно:
З якої сировини готують заварку для приготування заварного тіста?
Скільки хвилин заварюють заварку для приготування заварного тіста?
При приготуванні заварного тіста у готову заварку додають яйця
Заварні н/ф випікають при температурі
Загальний час випікання заварних виробів становить
Заварний н/ф осів після випікання, яка причина дефекту?
Заварний н/ф осів під час випікання, яка причина?
Які вироби виготовляють із заварного тіста?
Для заварного тіста заварку охолоджують до температури:
Після охолодження до заварки додають:
Заварне тісто для випікання напівфабрикатів:
Випікають вироби із заварного тіста на кондитерських листах:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома