Трупи тварин, виявлені в транспортних засобах, піддають дослідженню на:
Первинна обробка забійних тварин включає такі операції:
Дія, внаслідок якої тварина втрачає свідомість :
Нутрування – це:
Тривалість пересування свіжих туш із забійного цеху до морозильної камери не повинна перевищувати:
Тузлукування – це:
Обрядка – це:
Шкури телят поділяють на:
Лівер – це:
Субпродукти – це:
Швидке розморожування м’яса проводять за температури:
Сало для засолювання повинно бути товщиною:
Консервування м’яса високими температурами – це:
М’ясо остигле – це:
Холодну сушку риби проводять при температурі не вище:
Патрання тушки птиці – це видалення:
Термін зберігання столових яєць за температури від 0 °С до +20 °С:
Сир вищого сорту має:
Хімічний бомбаж консервів – це здуття банок:
Органолептичну оцінку консервів проводять в такій послідовності:
Для виготовлення натуральних напівфабрикатів не допускається
м’ясо:
М’ясо та м’ясопродукти направляють на охолодження в остиглому стані за температури не вище:
Забій худоби включає такі операції:
Для перевезення коней, використовують звичайні автомобілі, де висота бортів має складати:
Для переробки партії кролів використовують агрегат карусельного типу продуктивністю:
Види посолу риби:
Тривалість в’ялення дрібної риби:
Напівгаряче копчення риби використовують:
Бездимне копчення риби – це:
До екстрагованого відносять мед:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома