Підготовлену капусту для начинки зі свіжої капусти смажать у жаровій шафі при температурі
До бульбоплодів відносяться:
До плодових овочів не відносяться:
До пластинчастих грибів відносяться:
Ріпчасту цибуля нарізають:
Вкажіть, чим зумовлений гіркий смак баклажанів:
До коренеплодів відносяться:
До простих форм нарізки не відносяться:
Цибуля – порей
Квашену кислу капусту перед використанням промивають:
До зернобобових овочів відносяться недостиглі:
За характером покриву шкіри рибу поділяють на
Якою масою рибу відносять до середнього розміру
Для варіння використовують такі напівфабрикати
До харчових відходів не належить
Для смаженя риби основним способом використовують
До лускатої риби відноситься
Тканина, яка складається з окремих довгих тонких волокон, вкритих тонкою напівпрозорою оболонкою, називається
Обсушування м"яса здійснюють з метою:
До І категорії не відносяться такі субпродукти
В котлетну масу для приготування тюфтелек додають цибулю
Вкажіть, як поділяють страви за способом кулінарної обробки:
Вкажіть, від чого залежить форма нарізування овочів для юшок:
Вкажіть, яке порушення технологічного процесу відбулось при
приготуванні картопляного пюре, від чого воно стало тягучим та темним:
Вкажіть, якій обробці піддають крупи перед варінням
Вкажіть, чим відрізняється біла паніровка від червоної:
Вкажіть, яка теплова обробка відноситься до комбінованих способів:
Вкажіть, що таке пасерування:
Вкажіть, які перші страви називають заправними:
Вкажіть, яким чином вода повинна покривати овочі при їх варінні:
Вкажіть, яким вимогам відповідає якість питної води:
Вкажіть, що таке напівфабрикати:
Вкажіть, як слід підготовити перлову крупу для варіння картопляного супу з крупою:
Вкажіть, в чому причина, якщо у яєчні натуральної на поверхні жовтка білі плями:
Вкажіть, для чого тісто для вареників після замішування витримують 30 хвилин
Для приготування картоплі "пай" її нарізають
Тісто для вареників розкачують товщиною
Вареники формують
Тісто для локшини домашньої витримують перед формуванням
Вареників на порцію подають
Для приготування начинки ліверної печінку
Пельменів на порцію подають
Маса 1 штуки пельменів повинна бути
Галушки нарізують на квадратики розміром
Локшину домашню підсушують при температурі
Чебуреків на порцію подають
Тісто на чебуреки дозують по:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома