Технологія приготування бутербродів. Правила подачі до столу.

Додано: 26 квітня 2020
Предмет: Трудове навчання
Тест виконано: 381 раз
11 запитань
Запитання 1

Бутерброд являє собою скибочку хліба або булки, на яку покладені додаткові харчові продукти.


варіанти відповідей

так

ні

Запитання 2

Бутерброди поділяють на 

варіанти відповідей

відкриті

закриті

комбіновані

великі

маленькі

Запитання 3

Продукти для бутербродів нарізають не раніше ніж

варіанти відповідей

за ЗО - 40 хв. до подавання 

за 40 - 50 хв. до подавання 

за 1,5 години до подавання 

Запитання 4

Підготовлені гастрономічні продукти для бутерброду нарізають широкими тоненькими скибочками завтовшки 2 - З мм (сир) і 3 - 4 мм (м'ясопродукти) і покривають ними всю поверхню хліба.

варіанти відповідей

так

ні

Запитання 5

Визначити відкриті бутерброди

варіанти відповідей
Запитання 6

Визначити комбіновані бутерброди

варіанти відповідей
Запитання 7

Продукти на бутерброді можуть

варіанти відповідей

бути за розміром хліба, та не звисати з нього

бути більше скибки хліба

Запитання 8

Визначити перелік продуктів для бутерброду які співпадають по смаку

варіанти відповідей

хліб, ковбаса, яблуко, солоний огірок

хліб, вершкове масло, сир, ковбаса

хліб, вершкове масло, оселедець, зелень

хліб, вершкове масло, шинка, огірок, зелень

Запитання 9

Бутерброди подають до столу 

варіанти відповідей

на тарілці

на серветці

на спеціальній дерев'яній підставці

Запитання 10

Передавати ніж

варіанти відповідей

ручкою вперед

лезом вперед

Запитання 11

Продукти нарізати тільки на спеціальній дошці

варіанти відповідей

так

ні

не обов'язково

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест