Бутерброд являє собою скибочку хліба або булки, на яку покладені додаткові харчові продукти.
Бутерброди поділяють на
Продукти для бутербродів нарізають не раніше ніж
Підготовлені гастрономічні продукти для бутерброду нарізають широкими тоненькими скибочками завтовшки 2 - З мм (сир) і 3 - 4 мм (м'ясопродукти) і покривають ними всю поверхню хліба.
Визначити відкриті бутерброди
Визначити комбіновані бутерброди
Продукти на бутерброді можуть
Визначити перелік продуктів для бутерброду які співпадають по смаку
Бутерброди подають до столу
Передавати ніж
Продукти нарізати тільки на спеціальній дошці
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома