Торти – це кондитерські вироби, які мають велику калорійність: 1 кг вміщує від:
У харчуванні людини торти вважаються як
При оздоблюванні тортів крем наносять за допомогою
При випіканні заготовок для тортів форму заповнюють бісквітним тістом на
Перед використанням бісквітні капсулі витримують
Для приготування торту бісквітного «Прага» випікають напівфабрикат
Пласти для торту бісквітного «Прага» склеюють кремом
Чи можно оформляти торти живими квітами
Як називається техніка оздоблення тортів в якій відбувається плавний перехід кольорів
Ганаш це
Для торта " Чорний ліс"випікають
Для мусових тортів для покриття використовують
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома