Технологія приготування кондитерських виробів.Приготування тортів

Додано: 5 листопада 2020
Предмет: Трудове навчання, 11 клас
Тест виконано: 103 рази
12 запитань
Запитання 1

 Торти – це кондитерські вироби, які мають велику калорійність: 1 кг вміщує від:

варіанти відповідей

  1500 до 2000 ккал

   2200 до 3000 ккал


   3500 до 6000 ккал

Запитання 2

У харчуванні людини торти вважаються як

варіанти відповідей

    повсякденна їжа



  десерт


    їжа, яку необхідно вживати тричі на день

Запитання 3

При оздоблюванні тортів крем наносять за допомогою

варіанти відповідей

   корнетика, ножа


  кондитерського мішка з насадками


    корнетика, поварської голки

Запитання 4

При випіканні заготовок для тортів форму заповнюють бісквітним тістом на

варіанти відповідей

   1/2 частини


  1/3 частину


   2/3 частини

Запитання 5

Перед використанням бісквітні капсулі витримують

варіанти відповідей

   1 – 2 години


  36 – 40 годин


    6 - 8 годин

Запитання 6

Для приготування торту бісквітного «Прага» випікають напівфабрикат

варіанти відповідей

   бісквіт основний


 бісквіт масляний з какао


   бісквіт «Новий»

Запитання 7

Пласти для торту бісквітного «Прага» склеюють кремом

варіанти відповідей

   масляним «Шарлот»


   масляно-шоколадним


    масляним «Глясе»

Запитання 8

Чи можно оформляти торти живими квітами

варіанти відповідей

так

ні

інколи

Запитання 9

Як називається техніка оздоблення тортів в якій відбувається плавний перехід кольорів

варіанти відповідей

бохо

омбре

пір*яна

Запитання 10

Ганаш це

варіанти відповідей

крем

сироп

декор

Запитання 11

Для торта " Чорний ліс"випікають

варіанти відповідей

шоколадний бісквіт

кавовий бісківт

декуаз

Запитання 12

Для мусових тортів для покриття використовують

варіанти відповідей

дзеркальну глазур

ганаш

темперований шоколад

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест