ТЕСТИ З РОБІТНИЧОЇ ПРОФЕСІЇ 5123 «ОФІЦІАНТ» 1.1 ТИПИ ПІДПРИЄМСТВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА

Додано: 28 січня 2021
Предмет: Технології
Тест виконано: 44 рази
8 запитань
Запитання 1

1 Кафе літні і стаціонарні розрізняють за такими ознаками:

варіанти відповідей

а) за контингентом відвідувачів;

б) за місцем розташування;

в) за сезоном роботи. 

Запитання 2

2 Кафе – це підприємство ресторанного господарства:

варіанти відповідей

а) з обмеженим асортиментом страв, кондитерських виробів ,напоїв та інших виробів;

б) з широким асортиментом страв, кондитерських виробів,напоїв та інших виробів;

в) з різноманітним асортиментом страв і напоїв, десертів тощо.

Запитання 3

3 Підприємства ресторанного господарства (ресторани і бари) поділяються на:

варіанти відповідей

а) розряди і рівні;

б) типи і категорії;

в) класи і типи. 

Запитання 4

4 Кафе, їдальні, закусочні і буфети не поділяються на:

варіанти відповідей

а) класи;

б) категорії;

в) типи.

Запитання 5

5 Додаткові послуги відвідувачам (чистка взуття,термінова чистка плям) надаються:

варіанти відповідей

а) у ресторані класу «Люкс»;

б) у ресторані класу «Вищий»;

в) у ресторані класу «Перший». 

Запитання 6

6 Вишукані та оригінальні фірмові страви обов’язкові в меню:

варіанти відповідей

а) кафетерію;

б) ресторану;                             

в) буфета.

Запитання 7

7 Обслуговуючий персонал має бути одягнений у фірмовий одяг і взуття єдиного зразка:

варіанти відповідей

а) у ресторані класу «Люкс»;

б) у ресторані класу «Вищий»;

в) у барі класу «Вищий». 

Запитання 8

8 Тип підприємства ресторанного господарства - це вид підприємства з характерними:

варіанти відповідей

а) контингентом та меблями;

б) інтер’єром та обслуговуючим персоналом;

в) асортиментом продукції та організацією обслуговування.

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест