Технологія приготування страв: кабачки, баклажани, перець, помідори, гарбузи, цибуля смажена. Відсоток витрат.

Додано: 16 листопада 2023
Предмет: Технології, 11 клас
6 запитань
Запитання 1

1. Якою повинна бути маса однієї порції смажених овочів у страві «Кабачки, баклажани, гарбузи смажені»?

варіанти відповідей

А) 200 г;

Б) 220 г;

В) 295 г.

Запитання 2

2. Якою повинна бути форма нарізування капусти у страві «Капуста білоголова в тісті»?

варіанти відповідей

А) шашками;

Б) часточками;

В) брусочками.

Запитання 3

3. У якій воді відварюють цвітну капусту для страви «Капуста цвітна, смажена в тісті»:

варіанти відповідей

  А) у підкисленій воді;

  Б) в непідсоленій воді;

  В) у підсоленій воді.

Запитання 4

      4. Форми нарізування кабачків, баклажанів, гарбузів для смаження:

варіанти відповідей

А) кружальцями;

Б) брусочками;

В) соломкою;

Г) скибочками.

Запитання 5

5. Правила подавання капусти білоголової в тісті:

варіанти відповідей

     А) поливають соусом грибним;

    Б) викладають на тарілку у вигляді піраміди;

    В) подають із шкварками;

    Г) поливають сметаною.

Запитання 6

    6. Використання зелені петрушки фрі:

варіанти відповідей

   А) використовують для прикрашання домашньої ковбаси;

    Б) використовують як гарнір;

   В) використовують для прикрашання страв із смаженої риби;

   Г) використовують для прикрашання страв із варених овочів.

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест