Технологія приготування супів

Додано: 15 квітня 2021
Предмет: Технології, 11 клас
5 запитань
Запитання 1

За характером рідкої основи супи поділяються на:

варіанти відповідей

4 категорії

7 категорій

2 категорії

9 категорій

Запитання 2

Скільки літрів води необхідно взяти на 1 кілограм продукту доя приготування

" нормального" бульйону:

варіанти відповідей

8

5

1

3

Запитання 3

Як називаються супи, що заправляються овочевою пасеровкою:

варіанти відповідей

бурякові

молочні

заправні

з крупами

Запитання 4

Спеції в супи закладають за(хв):

варіанти відповідей

5-7

10

4

1-2

Запитання 5

В якому вигляді закладаються крупи в супи картопляні:

варіанти відповідей

розтертими

вареними

смаженими

сирими

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест