Для приготування вафельного тіста для листових вафель необхідна така сировина:
При приготуванні вафельного тіста першими збивають продукти:
Борошно при приготуванні вафельного прісного тіста додається
На початковому етапі приготування вафельного тіста додають
Консистенція готового вафельного тіста
Вафельний лист випікається
Прісні вафельні листи після випікання охолоджують
За вимогами до якості вафельний н/ф має такі ознаки
Причиною прилипання вафельних листів до поверхні вафельниці може бути:
Вафельне цукрове тісто відрізняється від прісного наявністю таких продуктів як:
Причиною поганої пористості і розпливчастого малюнку на поверхні вафельного н/ф може бути:
Маргарин перед додаванням у тісто
Цукровий вафельний н\ф у гарячому стані має
Колір готового вафельного цукрового тіста
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома