Тема 6 (ОФГХ). Санітарія обладнання виробництв

Додано: 14 листопада 2022
Предмет: Хімія, 11 клас
Тест виконано: 5 разів
14 запитань
Запитання 1

    Що означає маркування обробних дошок - СМ, ВР?

варіанти відповідей

сире м'ясо, варена риба; 

 сирі овочі, варене м'ясо; 

 сира риба, сирі овочі.

Запитання 2

Операції пов’язанні з переміщенням важких речей повинні бути механізовані. Маса вантажу, що піднімається і переміщується в процесі роботи, не повинна перевищувати для жінок...

варіанти відповідей

8 кг

5 кг

10 кг

16 кг

Запитання 3

Операції пов’язанні з переміщенням важких речей повинні бути механізовані. Маса вантажу, що піднімається і переміщується в процесі роботи, не повинна перевищувати для чоловіків...

варіанти відповідей

10 кг

20 кг

30 кг

40 кг

Запитання 4

За дотримання санітарних правил на виробництві (кухні), дотримання технологічних і санітарних вимог при виготовленні став і виробів, а також за якість і терміни реалізації готової продукції несе відповідальність 

варіанти відповідей

керівник підприємства

головний бухгалтер

завідуючий виробництвом

кухар

Запитання 5

Частина виробничого процесу, що виконується на одному робочому місці над предметом праці без переналагодження обладнання, називається

варіанти відповідей

технологічним процесом;

технологічним циклом;

технологічною операцією

Запитання 6

Як називається інтервал календарного часу виготовлення продукції незалежно від її кількості?

варіанти відповідей

технологічний цикл;

виробничий цикл;

операційний цикл.

Запитання 7

При генеральному прибиранні ГРЗ потрібно?

варіанти відповідей

Вимити вікна

Виправити штори

Профілактика щодо побутових комах

Усі варіанти подані вище вірні

Запитання 8

Меблі санвузла, дзеркало, плитки стін потрібно мити ...

варіанти відповідей

Раз на тиждень

Раз на два тижні

Раз на місяць

Щодня

Запитання 9

Заходи, спрямовані на знищення у середовищі життєдіяльності людини збудників хвороб , це-?

варіанти відповідей

Дезинфекція

Дезинсекція

Дезінтеграція

Запитання 10

Раковину у виробничому приміщенні потрібно протирати з періодичністю?

варіанти відповідей

Щовечора або після різних видів продуктів за мікробіологією

Один раз на три дні

Один раз на тиждень

2 рази на тиждень

1 раз на місяць

Запитання 11

Прибирання санвузла здійснюється?

варіанти відповідей

Зверху донизу

Знизу , потім верхні частини

Достатньо промити підлогу

Тільки нижню частину

Запитання 12

При щотижневому прибиранні виробничого приміщення або кухні потрібно:

варіанти відповідей

Слід навести лад із продуктами харчування, кухонні шафи та підлогу

Вимити холодильник та іншу побутову техніку

Зняти павутиння , вимити кахлі , вікна

Усі варіанти подані вище - правильні

Запитання 13

З якою періодичністю необхідно здійснювати прибирання кухні і санвузла?

варіанти відповідей

Щоденне

Щотижневе

Генеральне

Усі варіанти вірні

Запитання 14

При прибиранні виробничого приміщення або кухні щодня ?

варіанти відповідей

Починати з верхніх частин і закінчуємо миттям підлоги

Підмітаємо, миємо підлогу, а потім прибираємо з верхніх її частин

Достатньо провітрювати приміщення та помити підлогу

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест