ОФ 3.1.1 ТИПИ ПІДПРИЄМСТВ ГРОМАДСЬКОГО ХАРЧУВАННЯ

Додано: 17 жовтня 2020
Предмет: , 10 клас
Тест виконано: 254 рази
8 запитань
Запитання 1

Кафе літні і стаціонарні розрізняють за такими ознаками:

варіанти відповідей

 а) за контингентом відвідувачів


б) за місцем розташування


в) за сезоном роботи

Запитання 2

Кафе – це підприємство ресторанного господарства...

варіанти відповідей

 а) з обмеженим асортиментом страв, кондитерських виробів та напоїв та інших виробів б


б) з широким асортиментом страв, кондитерських виробів, напоїв та інших виробів


в) з різноманітним асортиментом страв і напоїв, десертів тощо

Запитання 3

Підприємства ресторанного господарства (ресторани і бари) поділяються на... 

варіанти відповідей

а) розряди і рівні


 б) типи і категорії


в) класи і типи

Запитання 4

Кафе, їдальні, закусочні і буфети не поділяються на... 

варіанти відповідей

а) класи


 б) категорії


в) типи

Запитання 5

Додаткові послуги відвідувачам (чистка взуття, термінова чистка плям) надаються... 

варіанти відповідей

а) у ресторані класу «Люкс»


б) у ресторані класу «Вищий» 


в) у ресторані класу «Перший»

Запитання 6

Вишукані та оригінальні фірмові страви обов’язкові в меню... 

варіанти відповідей

а) кафетерію


б) ресторану


в) буфета

Запитання 7

Обслуговуючий персонал має бути одягнений у фірмовий одяг і взуття єдиного зразка... 

варіанти відповідей

а) у ресторані класу «Люкс» 


б) у ресторані класу «Вищий»


в) у барі класу «Вищий»

Запитання 8

Тип підприємства ресторанного господарства - це вид підприємства з характерними... 

варіанти відповідей

а) контингентом та меблями


б) інтер’єром та обслуговуючим персоналом


в) асортиментом продукції та організацією обслуговування

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест