Підготовка сировини до виробництва хлібобулочних виробів

Додано: 21 березня 2021
Предмет: Трудове навчання, 10 клас
Тест виконано: 20 разів
6 запитань
Запитання 1

Мета просіювання борошна:

варіанти відповідей

насичення борошна киснем

компактне розміщення в виробничих силосах

видалення випадкових та металевих домішок

Запитання 2

Дріжджова суспензія це:

варіанти відповідей

розчин дріжджів у теплій питній воді у певному співвідношенні

приготована у бачку з пропелерною мішалкою суміш дріжджів та води температурою 70 градусів С

Запитання 3

Концентрацію соляного розчину визначають:

варіанти відповідей

термометром

ареометром

овоскопом

Запитання 4

Підготовка води до виробництва полягає в:

варіанти відповідей

нагріванні її до 30-40 град С

проціджуванні через сито

фільтруванні через водяні фільтри

Запитання 5

Для чого в цукровий розчин на виробництві додають сіль?

варіанти відповідей

Для запобігання крадіжок цукрового розчину

Для запобігання кристалізації цукрового розчину

Запитання 6

Якої консистенції додають жир при замісі дріжджового тіста?

варіанти відповідей

твердий

розтоплений, охолоджений

розм'якшений, кімнатної температури

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест