Випікання хлібобулочних виробів

Додано: 16 березня 2021
Предмет: Трудове навчання, 10 клас
Тест виконано: 254 рази
7 запитань
Запитання 1

Які операції з тістовою заготовкою проводять перед випіканням?

варіанти відповідей

змащують або зволожують

надрізають та посипають різними посипками

проводять підкатку й округлювання

Запитання 2

З яких періодів складається процес випікання?

варіанти відповідей

Зволоження, інтенсивне нагрівання, остаточне формування м'якушу

Інтенсивне нагрівання, формування м'якушу, зволоження

Запитання 3

Основні параметри випікання:

варіанти відповідей

температура, вологість, тривалість

розрихленість , об'єм ,змазка

Запитання 4

Випікання має забезпечити:

варіанти відповідей

Пропеченість хліба і його максимальний об'єм

достатнє забарвлення скоринки

необхідні смак та аромат

Запитання 5

Як визначити готовність виробу?

варіанти відповідей

За кольором скоринки

За допомогою дерев'яної палички

Визначення температури в середині виробу спеціальним термометром

Запитання 6

Вимоги до якості готового виробу:

варіанти відповідей

зовнішній вигляд, стан м'якушу

гарне упакування

смак і запах

Запитання 7

Найбільші технологічні витрати при випіканні хліба:

варіанти відповідей

Упікання

Усихання

Бродіння

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест