Устаткування для смаження - фритюрниці

тест - онлайн

Додано: 12 травня 2020
Предмет: , 10 клас
Тест виконано: 194 рази
8 запитань
Запитання 1

За безперервної роботи фритюрниці, жир для фритюру можна використовувати не більше, як:


варіанти відповідей

100 годин

40 годин

8 годин

Запитання 2

Яку кількість жиру одночасно, можна залити у фритюрницю електричну секційно - модульну ФЕСМ-20?

варіанти відповідей

10

40

20

5

Запитання 3

Для якості страв і економії жиру важливе значення має «Холодна зона» фритюрниці. "Холодна зона" це – 

варіанти відповідей

простір розміщений у ванні між корзиною і рівнем ТЕНів;

простір розміщений у ванні між корзиною і стінками ванни;

простір розміщений у ванні між дном і рівнем ТЕНів;

Запитання 4

Яким пристроєм регулюється температура жиру при роботі фритюрниці?

варіанти відповідей

електроконтактним вимикачем;

електроконтактним термометром;

електромагнітним термоментром;

зеленою сигнальною лампою;

Запитання 5

Про що свідчить зелена сигнальна лампа на передній панелі фритюрниці ФЕСМ – 20? 

варіанти відповідей

що фритюрниця ввімкнена;

що фритюрниця вимкнена;

що жир у фритюрниці розігріто до потрібної температури;

Запитання 6

З яких основних частин складається фритюрниця електрична ФЕСМ-20?

варіанти відповідей

Корпус, дверцята, корзина, жарова ванна, маховик перекидний, панель управління, кришка, опори, вентиляція.

Панель управління, парогенератор, опори, жарова ванна, кришка, зливний кран, панель управління, корзина.

Корпус, опори, стіл, жарова ванна, кришка, зливний кран, панель управління, дверцята, корзина.

Запитання 7

8.     Яких правил експлуатації необхідно дотримуватися під час роботи з фритюрницею ФЕСМ – 20?

варіанти відповідей

сітчасту корзину разом з продуктами опустити в розігрітий жир, дотримуючись безпечних умов праці;

встановити бачок і залити жир до позначки;

перевірити санітарно – технічний стан машини;

слідкувати за тим, щоб руки працівника завжди були сухими;

жир злити;

опускати та витягати корзину необхідно обережно, щоб уникнути опіків.

Запитання 8

Яких правил експлуатації необхідно дотримуватися перед початком роботи з фритюрницею?

варіанти відповідей

ванну, ТЕНи, стіл, кришку ретельно промити теплою водою;

перевірити санітарно – технічний стан апарата;

 закрити зливний кран на відстійнику;

злити жир;

встановити бачок і залити жир до позначки;

корзину опустити разом з продуктами в розігрітий жир;

встановити за допомогою терморегулятора необхідну температуру.

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест