Устаткування для смаження - плити газові та електросковороди.

тест - онлайн

Додано: 11 травня 2020
Предмет: , 10 клас
Тест виконано: 221 раз
8 запитань
Запитання 1

З яких основних частин складається плита газова секційна модульна ПГСМ-2Ш?

варіанти відповідей

з корпусу, блока конфорок, жарової шафи, бортової поверхні;

з корпусу, електричних модулів, жарової шафи, бортової поверхні;

з корпусу, моноблока, блока конфорок, жарової шафи, бортової поверхні;

Запитання 2

З яких основних частин складається сковорода секційно - модульна СЕСМ-0,2?

варіанти відповідей

опори, чавунна чаша, кришка, газові конфорки, жарова шафа, пульт керування, нагрівники, терморегулятор;

маховик перекидання, стіл, пульт керування, нагрівники, терморегулятор, термоблок, конвектор, корпус, чавунна чаша;

корпус, опори, чавунна чаша, кришка, ручка кришки, маховик перекидання, стіл, пульт керування, нагрівники, терморегулятор;

Запитання 3

Під камерою згоряння конфорки в газових плитах розміщено висувний піддон, для чого він використовується?

варіанти відповідей

призначений для з'єднання варильної частини та жарової шафи;

призначений для термоізоляції варильної частини плити;

призначений для збирання пролитої на конфорки рідини;

Запитання 4

В деяких моделях сковорід чаша має декілька зон нагрівання, де може бути різна температура, в межах від 20 до 300 °С. Для яких цілей використовується дана функція?

варіанти відповідей

це дозволяє смажити одночасно різні продукти;

це дозволяє чи смажити на одній зоні, а досмажувати (чи зберігати ) на іншій зоні нагрівання;


це дозволяє використовувати чаші сковорід не лише для смаження, але і в якості марміту;

всі відповіді вірні;

Запитання 5

За правилами експлуатації газових плит, які дії необхідно виконати перед початком роботи працівнику кухні, перед тим, як провести розпалювання плити?

варіанти відповідей

необхідно провести санітарну обробку поверхні плити;

протягом кількох хвилин вентилювати камеру згоряння та жарову шафу;

необхідно провітрити приміщення;

необхідно перевірити тягу в димоході;

Запитання 6

Яких правил експлуатації необхідно дотримуватися працівнику кухні перед початком роботи на електросковороді СЕСМ-0,2?

варіанти відповідей

перевірити санітарно - технічний стан сковороди;

перевірити справність парогенератора;

перевірити стан механізму перекидання чаші;

залити у чавунну чашу необхідну кількість жиру;

установити відповідну температуру за допомогою терморегулятора;

вимкнути сковороду перед перекиданням чаші з готовими продуктами;

всі відповіді вірні;

Запитання 7

Яких правил експлуатаціх необхідно дотримуватися працівнику кухні після закінчення роботи на газовій секційно - модульній плиті ПГСМ-2Ш?

варіанти відповідей

необхідно помити плиту і витерти серветкою;

необхідно плиту повністю вимкнути;

необхідно протягом кількох хвилин вентилювати камеру згоряння та жарову шафу;

необхідно відключити кран на газопроводі;

необхідно відкрити кран на газопроводі та натиснути на кнопку п'єзоелектричного розпалювання;

Запитання 8

За допомогою якого механізму можливе перевертання чавунної чаші електросковороди?

варіанти відповідей

пульт керування;

маховик перекидання;

ручка кришки;

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест