Устаткування кондитерського цеху (Підсумковий контроль)

Додано: 24 травня 2023
Предмет: Технології, 11 клас
Тест виконано: 55 разів
10 запитань
Запитання 1

Машина МНРТ-130/600 призначена:

варіанти відповідей

для розкачування

листкового, пісочного і дріжджового тіста, а також тіста для пряників і локшини


перемішування та збивання сировини

збивання кремів, яєчно-цукрової та білково-цкрової сумішей, вершків, тіста для бісквітів, млинців та оладок

Запитання 2

Машина МНРТ-130/600 складається:

варіанти відповідей

з основи, лівого та правого конвеєрів, верхнього та нижнього розкочувальних валків, приводу валків, приводу конвеєрів, механізму регулювання зазору між валками, механізму керування машиною (ручного та за допомогою ноги), шкребків для обох валків, огороджувальних решіток.


з основи, корпусу, бака місткістю 20 л, привідного механізму, механізму піднімання бачка, трьох змінних збивачок

зі сталевої зварної станини, двох бачків місткістю 35 л, механізму піднімання та опускання бачка, привідного механізму

Запитання 3

Машина універсальна МТВ призначена:

варіанти відповідей

розкочування листкового, пісочного і дріжджового тіста

 перемішування та збивання сировини

для відсаджування заготівок із заварного, бісквітного і білково-горіхового

тіста у великих кондитерських цехах.

Запитання 4

Машина збивальна ВМ-35 призначена:

варіанти відповідей


розкочування листкового, пісочного і дріжджового тіста

Призначена для збивання кремів, яєчноцукрової та білково-цукрової сумішей, вершків, тіста для бісквітів, млинців та оладок

перемішування та збивання сировини

Запитання 5

Машина збивальна ВМ-35 складається з:

варіанти відповідей

 сталевої зварної станини, двох бачків місткістю 35 л, механізму піднімання та опускання бачка, привідного механізму

основи, корпусу, бака місткістю 20 л, привідного механізму, механізму піднімання бачка, трьох змінних збивачок

Запитання 6

Який рух здійснюють збивачі в збивальних машинах?

варіанти відповідей

складний коливальний рух угору та вниз

обертальний з однаковими швидкостями і назустріч один одному

планетарний рух навколо своєї осі та по периметру бачка

Запитання 7

Заповнюючи бак продуктами, необхідно враховувати, що:

варіанти відповідей

продукти в процесі збивання збільшуються в об'ємі

не відбувається ніяких змін

продукти в процесі збивання зменшуються в об'ємі

Запитання 8

 Пароконвекційні шафи призначені:

варіанти відповідей

для ростоювання борошняних н/ф

перемішування та збивання сировини

для оброблення харчових продуктів у режимах «Пара», «Конвекція», «Пароконвекція»

Запитання 9

Мультимейкер призначений для:

варіанти відповідей

розкочування листкового, пісочного і дріжджового тіста

збивання кремів, яєчно-цукрової та білково-цкрової сумішей, вершків, тіста для бісквітів, млинців та оладок

приготування різних кондитерських виробів (вафель, пончиків, горішків та ін.), а також м'яса та овочів

Запитання 10

Витратним матеріалом в харчових принтерах служить:

варіанти відповідей

звичайний папір

масляний або білковий крем

спеціальний харчовий папір - вафельний, рисовий або цукровий.


Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест