Для приготування паштету, свинячу печінку необхідно бланшувати для:
З якою метою при солінні лососевої ікри додають рослинні олії і гліцерин:
Для відпуску яєць під майонезом використовують гарнір:
Вкажіть товщину нарізки хліба для відкритих бутербродів:
На поверхні рибних н/ф для смаження роблять надрізи шкіри для того, щоб:
Для приготування фаршу, для філе фаршированого потрібно:
Який вид паніровки використовують для приготування ромштексу?
Котлету відбивну панірують в:
Як підготувати філе птиці для відпуску супу-пюре з птиці:
Термін реалізації заправлених салатів з варених овочів:
Як зберегти колір форелі при тепловій обробці?
Яке співвідношення води до ваги заморожених ракоподібних беруть при відварюванні:
В якому посуді відпускають м'ясні другі страви?
Особливості приготування тюфтельок:
Фарші для зраз з січеної маси:
Відпуск шашлику з яловичини:
Соуси класифікують за:
Якими продуктами шпигують яловичину:
Який термін настоювання компоту із суміші сухофруктів:
Для приготування 1 кг густого киселю необхідно крохмалю:
Яка форма нарізки яблук для приготування шарлотки?
Яка температура подачі гарячих напоїв?
Стандартна вологість борошна:
Фарш із свіжої капусти треба посолити:
Як надлишок жиру впливає на якість тіста?
Під час теплової обробки на виробах утворюється рум'яна кірочка завдяки:
Час випікання розтягаїв:
Битки по-київськи нарізають з:
Для приготування яєць фаршированих, яйця варять протягом:
Який вид і частини м'яса використовують для приготування біфштексу?
Вид торгового приміщення:
В яких закладах ресторанного господарства впроваджується обслуговування «табльдот»?
Якщо приготування страви затримується, дії офіціанта:
Укажіть температуру подавання холодних супів:
Декантування вина полягає в:
Закусочні або столові тарілки офіціант разміщює:
Які прибори подають до холодних рибних закусок:
Особливості подавання кави по-східному:
При обслуговуванні дітей температура напою повинна бути не вище:
Укажіть металевий посуд для подавання других гарячих страв:
На якому бенкеті усі страви та напої офіціанти подають гостям в обнос?
У якому посуді готують і подають гарячі закуски з овочів, грибів, м'яса та птиці?
Офіціант підходить до гостей для прийому замовлення, тримає блокнот:
Підберіть посуд для подавання варення, джему та меду:
Якою повинна бути щонайменша відстань між окремими столами торговельної зали?
Як засервувати стіл у ресторані для подавання солодких страв?
З якого боку від споживача ставляться холодні закуски при подачі індивідуально?
При обслуговуванні гостей, офіціант подає меню:
Чайні або кавові столи накривають:
Джерелом зараження при стофілококовій інфекції є:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома