Вареники

Додано: 6 травня 2020
Предмет: Трудове навчання
Тест виконано: 619 разів
7 запитань
Запитання 1

Основним продуктом для приготування тіста є:



варіанти відповідей

яйця

цукор

борошно

миска

Запитання 2

Виберіть, яке обладнання потрібне для приготування вареників

варіанти відповідей

Миска

Терка

Качалка

 Сито

Каструля

Шумовка

Вилка

 Ложка

Запитання 3

Вареники – це страва із:

варіанти відповідей

 із прісного тіста

 із листового тіста 

із дріжджового тіста 

із безопарного тіста 

Запитання 4

Вареники кладуть у:

варіанти відповідей

холодну воду

підсолену кип’ячу воду

холодну підсолену воду

кип’ячу воду

Запитання 5

З якого борошна готують тісто для вареників?

варіанти відповідей

пшеничного

 гречаного

житнього

усі варіанти вірні

Запитання 6

Вареники варять :

варіанти відповідей

5-7 хв.

3-5 хв.

7-9 хв.

9-11 хв.

Запитання 7

Прісним називають тісто, приготоване без:


варіанти відповідей

Цукру

Дріжджів

Яєць

Сметани

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест