Випікання хліба та хлібобулочних виробів

Додано: 18 лютого
Предмет: Трудове навчання, 10 клас
7 запитань
Запитання 1

Випікання- це:

варіанти відповідей

прогрівання тістових заготовок

вистоювання тістових заготовок в печі

заключна стадія приготування хлібобулочних виробів

Запитання 2

Процеси, що відбуваються в заготовці тіста при випіканні:

варіанти відповідей

прогрів, формування смаку й аромату

збільшення об'єму


зменшення маси

збільшення маси

Запитання 3

Прогрівання заготовки при випіканні залежить від:

варіанти відповідей

маси тістової заготовки, щільності укладання заготовок

температури, рецептури, вологості

ступеню розпушеності тістової заготовки, способу випікання

Запитання 4

Що сприяє забарвленню скоринки виробу?

варіанти відповідей

Наявність певної кількості цукрів

Наявність певної кількості жирів

Дотримання температурного режиму випічки

Запитання 5

Збільшення об'єму виробу під час випікання:

варіанти відповідей

ущільнює м'якуш через видалення спирту і газів у заготовок

поліпшує зовнішній вигляд, структуру м'якуша і засвоюваність

Запитання 6

Упіканням називається:

варіанти відповідей

зменшення маси тістової заготовки під час випікання

збільшення маси тістової заготовки під час випікання

Запитання 7

Які параметри випікання можна регулювати в хлібопtкарських печах?

варіанти відповідей

Вистійка, забарвлення виробу, стан м'якушу

Температура та час випікання, зволоження

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест