"Сухі парфуми" - це:
косметичний засіб
назва бісквітного тістечка
суміш прянощів, які використовують для приготування пряничного тіста
"Розмазки" - це
кондитерський інвентар для нанесення крему на вироби
бісквітні пласти завтовшки 10 мм, які змащуються кремом і скручуються у вигляді рулетів
невдало випечений пісочний напівфабрикат
Кондитерські корнетики - це:
кондитерські вироби з шоколадної глазурі
інвентар, за допомогою якого наносять візерунки і написи на поверхні тістечок і тортів
різновид браку масляних кремів
Нонпарель - це:
дрібна різнокольорова крупка, що виготовляється з помади
кремоподібна кольорова маса для оздоблення поверхні виробів
різновид горіхової посипки
Темперування - це:
нанесення візерунків з шоколаду на поверхню виробів
приготування оздоблення шляхом уварювання цукрового сиропу
розігрівання на водяній бані подрібненого шоколаду до температури 33 - 34°С
Женуаз - це:
поштучні вироби різної форми з дріжджового або дріжджового листкового тіста
найбільш витончений варіант бісквіта, тісто для якого
збивається на гарячій водяній бані, що сприяє утворенню дрібнопористої структури
торт невеликого розміру, призначений для
вживання однією людиною, запечений у тонкій паперовій капсулі або алюмінієвій формі для випічки
Створюйте онлайн-тестидля контролю знань і залучення учнів до активної роботи у класі та вдома
Реєструючись, ви погоджуєтеся з угодою користувача та політикою конфіденційності.
«На Урок». Освітній інтернет-проект