Визначення кондитерських термінів. Тести з однією правильною відповіддю

Додано: 25 квітня 2023
Предмет: Технології, 11 клас
Тест виконано: 3 рази
6 запитань
Запитання 1

"Сухі парфуми" - це:

варіанти відповідей

косметичний засіб

назва бісквітного тістечка

суміш прянощів, які використовують для приготування пряничного тіста

Запитання 2

"Розмазки" - це

варіанти відповідей

кондитерський інвентар для нанесення крему на вироби

бісквітні пласти завтовшки 10 мм, які змащуються кремом і скручуються у вигляді рулетів

невдало випечений пісочний напівфабрикат

Запитання 3

Кондитерські корнетики - це:

варіанти відповідей

кондитерські вироби з шоколадної глазурі

інвентар, за допомогою якого наносять візерунки і написи на поверхні тістечок і тортів

різновид браку масляних кремів

Запитання 4

Нонпарель - це:

варіанти відповідей

дрібна різнокольорова крупка, що виготовляється з помади

кремоподібна кольорова маса для оздоблення поверхні виробів

різновид горіхової посипки

Запитання 5

Темперування - це:

варіанти відповідей

нанесення візерунків з шоколаду на поверхню виробів

приготування оздоблення шляхом уварювання цукрового сиропу

розігрівання на водяній бані подрібненого шоколаду до температури 33 - 34°С

Запитання 6

Женуаз - це:

варіанти відповідей

поштучні вироби різної форми з дріжджового або дріжджового листкового тіста

найбільш витончений варіант бісквіта, тісто для якого

збивається на гарячій водяній бані, що сприяє утворенню дрібнопористої структури

торт невеликого розміру, призначений для

вживання однією людиною, запечений у тонкій паперовій капсулі або алюмінієвій формі для випічки

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест