Якість хлібобулочних виробів

Додано: 3 листопада 2023
Предмет: Технології, 11 клас
10 запитань
Запитання 1

Захист інтересів споживача і держави у питаннях якості продукції- це основне завдання?

варіанти відповідей

технічні умови

стандарт

технічні вимоги

Запитання 2

До фізико- хімічних показників якості х/ б виробів відносять?

варіанти відповідей

стан м‘якушки

зовнішній вигляд

пористість

Запитання 3

Кислотність характеризується в ?

варіанти відповідей

%

градусах

градус цельсія

Запитання 4

Тісто слабо бродить. Поверхня в готового хліба без глянцю і бліда, грубий м‘якуш. Причина?

варіанти відповідей

багато дріжджів

багато цукру

багато солі

Запитання 5

У процесі досить тривалого бродіння опари, вона перекисає. Це призводить?

варіанти відповідей

смак і запах кислі

прісний смак

округла форма

Запитання 6

Обминка проводиться для того щоб?

варіанти відповідей

був золотистий колір

гарний об‘єм

пористість

Запитання 7

Малий об‘єм та підриви на поверхні?Це порушення?

варіанти відповідей

бродіння

вистійки

випікання

Запитання 8

Параметри які підтримуються в шафі остаточного вистоювання ?

варіанти відповідей

W, t

час вистоювання

W, кислотність

Запитання 9

Виникнення злипів на виробах?

варіанти відповідей

щільна посадка

порушення вистійки

порушення випікання

Запитання 10

Для запобіганню деформації виробів при укладанні їх?

варіанти відповідей

складають в ящики

складають на циркуляційний стіл

на бокову скоринку

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест