Сировина, що надходить до підприємства повинна мати супроводжувальну документацію, в якій відображені відомості про показники якості та безпеки.
Відповідальність за якість та безпеку готової продукції несе
Кодекс Аліментаріус в перекладі з латинської означає
Для характеристики мікробіологічної безпеки харчової продукції в нормативних документах харчового законодавства встановлюються гігієнічні нормативи, які характеризують
Сировина, що уражена паразитами в межах допустимих рівнів, повинна
В Україні продаж харчових продуктів, які у своєму складі містять ГМО
Порядок проведення державної санітарно-гігієнічної експертизи регулюється
Санітарна експертиза харчових продуктів починається з
Аналіз небезпечних чинників і критичні точки контролю на виробництві забезпечує
До факторів сфери розподілу, що впливають на якість продовольчих товарів, належать
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома