Яйця і яєчні продукти

Додано: 1 грудня 2021
Предмет: Технології, 11 клас
Копія з тесту: Яйця і яєчні продукти
Тест виконано: 36 разів
14 запитань
Запитання 1

Дієтичні яйця зберігають

варіанти відповідей

Понад 25 діб

До 7 діб після знесення

До 90 діб

Запитання 2

Меланж-це

варіанти відповідей

Збиті жовтки

Збиті заморожені білки

Заморожена суміш білків і жовтків

Запитання 3

Яке яйце плаватиме на поверхні в склянці з водою

варіанти відповідей

Дієтичне

Столове

Не свіже

Запитання 4

Столові охолоджені яйця зберігають

варіанти відповідей

До 90 діб

До 7 діб після знесення

До 25 діб

Запитання 5

Столові яйця маркують

варіанти відповідей

Червоною фарбою

Фіолетовою фарбою

Синьою фарбою

Запитання 6

Шкарлупа в яйці становить:

варіанти відповідей

13%

12%

11%

Запитання 7

Щоб замінити одне яйце масою 40г потрібно взяти меланжу

варіанти відповідей

50

28

40

Запитання 8

Яйця столові вищої категорії маркують позначеннями

варіанти відповідей

СВ

СО

ДВ

Запитання 9

Найціннішим у яйці є

варіанти відповідей

Білок

Жовток

Шкарлупа

Запитання 10

Яйця дієтичні відбірної категорії маркують позначенням

варіанти відповідей

ДО

СО

ДВ

Запитання 11

Щоб замінити одне яйце масою 40г потрібно взяти яєчного порошку

варіанти відповідей

15

12

20

Запитання 12

Розрахувати скільки важить жовток і білок та яка вага шкаралупи. • Маса яйця ІІ категорії становить 44г • На шкаралупу припадає- 16% • На білок припадає- 52 % • На жовток припадає- 32%

варіанти відповідей

х1=7,04; х2=22,78, х3=14,08

х1=7,03; х2=22,88, х3=14,08

х1=7,04; х2=22,88, х3=14,08

х1=7,04; х2=22,88, х3=14,07

Запитання 13

Які відмінності категорій яєць з українськими і міжнародними стандартами

варіанти відповідей

класи

категорії

кількість категорії

маса яйця

Запитання 14

Назвіть брак яєць

варіанти відповідей

харчовий

технічний

всі варіанти вірні

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест