Юлія Смаль "Хімія і їжа"

Додано: 28 квітня 2020
Предмет: Літературне читання, 4 клас
Тест виконано: 73 рази
6 запитань
Запитання 1

Хіміком-експериментатором може бути:

варіанти відповідей

Людина,що вивчає хімію

Людина,яка проводить досліди

Людина,яка хоч раз в житті щось приготувала

Запитання 2

У скільки разів зменшується твердість картоплі в ході варіння?

варіанти відповідей

у 2 рази

у 7 разів

у 10 разів

Запитання 3

В чому полягає суть хімічної реакції?

варіанти відповідей

у самому перетворенні

у зміні властивостей речовини

у дослідженні хімічної реакції

Запитання 4

Чим інколи займалися автори відомих теорій?

варіанти відповідей

вивчали структуру молекул

проводили досліди

займалися кулінарією

Запитання 5

Учений Юстус фон Лібіх розробив:

варіанти відповідей

нові хімічні процеси

молочну суміш для немовлят

процес позбавлення природних властивостей

Запитання 6

Визнач правильне твердження:

варіанти відповідей

цибуля та часник під час варіння не змінюють свій склад

Антуан Лоран Лавуазьє дослідив якість густини м'ясного бульйону

Огюст Пармантьє винайшов "м'ясний екстракт"

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест