Закуски та холодні страви

Додано: 11 листопада 2021
Предмет: Технології
Тест виконано: 42 рази
10 запитань
Запитання 1

Гарячі страви і закуски готують:

варіанти відповідей

Гарячий цех

Холодний цех

Овочевий цех

Запитання 2

Металевий посуд для приготування гарячих закусок:

варіанти відповідей
Запитання 3

Гарячі закуски запікають:

варіанти відповідей

Всі відповіді вірні

Запитання 4

Заливні страви зберігають:

варіанти відповідей

2 - 6 °C не більше 24 год.

2 - 6 °C не більше 12 год.

2 - 4 °C не більше 36 год.

Запитання 5

Холодні страви і закуски подають:

варіанти відповідей

Всі відповіді вірні

Запитання 6

Які продукти входять до складу начинки для страви "Завиванець по-гуцульськи"

варіанти відповідей
Запитання 7

Картопля, яку варять для салатів без шкірочки, буде особливо білою, якщо додати при варінні:

варіанти відповідей

Олію рослинну

Сік лимона

Сіль

Запитання 8

Перед подаванням ікру кладуть у салатник або на тарілку гіркою, прикрашають:

варіанти відповідей
Запитання 9

У перекладі з французької мови слово "пате" означає:

варіанти відповідей

Ікра

Паштет

Соус

Запитання 10

До складу страви "Завиванець курячий оригінальний" входять:

варіанти відповідей

Всі відповіді вірні

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест