Заправні супи, бульйони

Додано: 15 листопада 2021
Предмет: Технології
Тест виконано: 131 раз
4 запитання
Запитання 1

Вкажіть температуру подачі супів

варіанти відповідей

75°C


65°C

 


50°C


Запитання 2

 Пасерованими овочами супи заправляють

варіанти відповідей

за 5 хв до готовності


за 10-15 хв. до готовності

за 20-25 хв. до готовності

Запитання 3

 Для варіння концентрованого бульйону беруть на 1 кг продукту


варіанти відповідей

4-5 л води


3-4 л води

1,25 л води

Запитання 4

Спеції в супи додають

варіанти відповідей

за 10-15 хв. до готовності


за 5-7 хв. до готовності

за 20-30 хв. до готовності

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест