Залікове тестування з технологій

Додано: 23 квітня 2020
Предмет: Технології, 11 клас
Тест виконано: 7 разів
10 запитань
Запитання 1

На добу людині потрібно води:

варіанти відповідей

2.5 – 3 літри води

1 – 2 літри води.

Запитання 2

Для приготування страв необхідно використовувати воду:

варіанти відповідей

пониженої твердості;

завищеної твердості

Запитання 3

Мінеральні речовини поділяють на:

варіанти відповідей

мікроелементи та макроелементи

прості та складні

Запитання 4

Овочі поділяють на групи:

варіанти відповідей

вегетативні, плодові;

мінеральні, екстрактивні

Запитання 5

.При квашенні, солінні овочів утворюється

варіанти відповідей

молочна кислота

лимонна кислота.


Запитання 6

До простих форм нарізання овочів належать:

варіанти відповідей

соломка,брусочки, кубики;

соломка,брусочки, бочечки;

Запитання 7

До основних способів теплової обробки продуктів належать:

варіанти відповідей

тушкування, запікання;

варіння, смаження.

Запитання 8

Соусу поділяють на групи:

варіанти відповідей

білі, червоні.

варені, запечені.

Запитання 9

До котлетної маси з м´яса входять такі інгредієнти:

варіанти відповідей

м´ясо, хліб, часник, перець.

м´ясо, хліб, молоко, сіль, перець.

Запитання 10

Дріжджове тісто готують двома способами:

варіанти відповідей

опарним, безопарним;

прісне, солоне. 

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест